img 1429

U bent verzekerd van een duurzame verwerking van uw e-scrap, dankzij ons unieke smeltproces.

Recycling wordt steeds belangrijker in een duurzame toekomst. Het besef daarvan groeit gelukkig. Dat hergebruik van materialen een steeds grotere rol speelt is niet zo vreemd. Grondstoffen zijn namelijk steeds schaarser, terwijl tegelijk de wereldbevolking en de vraag naar grondstoffen groeien.

Met de stijgende consumptie, groeit ook de hoeveelheid e-scrap. MM Metal Recycling B.V. geeft die metalen een tweede leven en haalt kostbare en hernieuwbare materialen uit uw e-scrap. Op een milieuvriendelijke en snelle manier. Waarbij duurzaamheid de kern van ons werk vormt.

Kostbare grondstoffen krijgen tweede leven

MM Metal Recycling B.V. ontvangt, inspecteert en samplet e-scrap uit afgedankte elektronische apparaten. In e-scrap zitten vaak hernieuwbare grondstoffen zoals goud, koper, palladium en zilver. Dit heet ook wel ‘urban mining’.

E-scrap sampling center in Moerdijk

In ons Sampling Center in Moerdijk ontvangen we e-scrap van tal van bedrijven. Na de inspectie nemen we samples dat voor analyse naar Japan gaat. Die analyse is de basis voor de prijs die u ontvangt voor uw e-scrap.

Verwerken van bulk e-scrap

Ook de bulk van aangeleverde e-scrap verwerken we. We regelen het vervoeren per schip naar onze smelterijen in Japan. Daar smelten we de e-scrap met ons unieke en energieneutrale proces om tot materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden.

MM Metal Recycling B.V.: het centrale inzamelpunt voor e-scrap

We zijn gevestigd op haven- en industriegebied Moerdijk. Daar zijn we sinds 2016 het Europese e-scrap inzamel- en inspectiepunt voor ons moederbedrijf Mitsubishi Materials Corporation. We zamelen e-scrap in vanuit Europa en Latijns-Amerika. Samen met ons moederbedrijf zijn we de marktleider in recycling van e-scrap.

Trots onderdeel van Mitsubishi Materials Corporation

De metaalactiviteiten van Mitsubishi Materials Corporation startten in 1873. Al meer dan een eeuw levert Mitsubishi Materials (herwonnen) materialen aan tal van industrieën. Daarbij staat ‘goed doen’ voor mens, milieu en maatschappij centraal. Al 150 jaar.

Het unieke, duurzame Mitsubishi smeltproces

Met 160.000 ton e-scrap per jaar zijn we de grootste verwerker ter wereld. Op het gebied van duurzaamheid willen we de meest toonaangevende verwerker worden. Dit doen we onder meer met ons gepatenteerde Mitsubishi-proces. Een unieke manier van het smelten van edelmetalen. Dankzij dit gesloten systeem kunnen we op klimaatneutrale wijze kostbare edelmetalen omsmelten tot herbruikbare producten. En blijft er onder aan de streep amper milieu-impact over. Lees hier meer over ons duurzame smeltproces.

Verwerk ook uw e-scrap CO2-neutraal. Lees hier hoe we dat doen.

img 1446

Interesse?

KOM SNEL EN GEMAKKELIJK MET ONS IN CONTACT.

Wij helpen u verder!

+31 168 745 555 info@mm-metal-recycling.com