img 1429

Over
MM Metal Recycling B.V.

MM Metal Recycling B.V., onderdeel van Mitsubishi Materials Corporation (MMC), werd in juni 2016 opgericht met Hanwa Co. Ltd. om de inzameling van E-Scrap in heel Europa uit te breiden. De onderneming heeft een Sampling Center gebouwd waar de E-Scrap onder andere wordt ontvangen, geïnspecteerd en gesampled.

Uitbreiding van de inzameling van Europese E-Scrap

Door gebruik te maken van het Mitsubishi-proces voor het continu smelten van koper in Naoshima Smelter & Refinery, heeft MMC de afgelopen jaren de ontvangst- en verwerkingscapaciteit van E-Scrap aanzienlijk uitgebreid. In april 2016 bereikten MMC en Onahama Smelting and Refining Co. Ltd. een gecombineerde E-Scrap capaciteit van ongeveer 140.000 ton per jaar. Hiermee waren ze de nummer 1 E-Scrap ontvanger en verwerker van de wereld. Na de voltooiing van het MM Metal Recycling Sampling Center nam de capaciteit toe tot ongeveer 160.000 ton per jaar.

mmmrstepsofescrap[innaoshima

Het MM Metal Recycling Sampling Center verhoogt de ontvangst- en verwerkingscapaciteit van E-Scrap en verkort de waarderingstijden van E-Scrap aanzienlijk. De activiteiten, van de ontvangst van E-Scrap tot de sampling, worden in Europa uitgevoerd. Zo kan MMC goed inspelen op de behoefte van klanten aan snelle taxatieresultaten.

In onze bedrijfsvoering worden we geleid door de bedrijfsfilosofie van de Mitsubishi Materials Group. Ons doel is om ‘de toonaangevende business group te worden die zich inzet voor het creëren van een duurzame wereld door middel van materiaalinnovatie, gebruikmakend van onze unieke en onderscheidende technologieën voor mens, maatschappij en milieu’. Samen willen we deze visie realiseren. Door het recyclen van metalen, draagt het metaalbedrijf elke dag bij aan de ontwikkeling van een duurzame samenleving.

Het ‘MEX’ E-Scrap carry-in reserveringssysteem, onderdeel van onze klantenservice, werd in december 2021 gelanceerd en is ook beschikbaar via MM Metal Recycling B.V. Het doel van dit systeem is om klanten te helpen vlotter met ons te communiceren.

Prioriteiten in volgorde

‘SCQDE’ (zie hieronder) toont de volgorde van prioriteit van onze zakelijke beslissingen. Bij het leveren van onze producten en diensten aan klanten moeten we eerst volledig voldoen aan de SCQ en tevreden zijn met D. We geloven dat we het vertrouwen van klanten en de samenleving zullen winnen door SCQD voortdurend en te goeder trouw uit te voeren, wat een redelijke winst zal opleveren.

 

mmmrscqde
img 1446

Interesse?

KOM SNEL EN GEMAKKELIJK MET ONS IN CONTACT.

Wij helpen u verder!

+31 168 745 555 info@mm-metal-recycling.com