port agency 1

Waarom samenwerken met MM Metal Recycling B.V.?

Snelle testresultaten. Minimaal risico op prijsschommelingen.

Tussen het moment dat u uw e-scrap aanlevert en u van ons de betaling ontvangt, stellen wij een doel van 1,5 maand. Bij ons bent u verzekerd van een snelle, transparante en milieuvriendelijke verwerking van e-scrap. En heeft u snel testresultaten, geen zorgen over transport en loopt u minimaal risico op prijsschommelingen.

Verwerk ook uw e-scrap klimaatneutraal

U doet er alles aan om zo klimaatneutraal te werken. Daar valt ook de verwerking van uw e-scrap onder. Met MM Metal Recycling B.V. kunt u erop vertrouwen dat u een partner heeft die een gezond milieu hoog in het vaandel heeft staan.

Ontvang snel testresultaten en betaling

Omdat wij al in Nederland samples nemen en die per vliegtuig naar Japan vervoeren, ontvangt u snel testresultaten. Binnen enkele weken weet u welke metalen in uw e-scrap aanwezig zijn. En wat u krijgt voor uw e-scrap.

Geen omkijken naar het transport

We regelen niet alleen het transport van de samples, maar vervoeren ook de bulk e-scrap. Die verzenden we per schip naar onze smelterijen in Japan. U hoeft dus geen containers voor het transport te regelen.

Minimaliseer het risico op prijsschommelingen

U ontvangt van ons een offerteprijs op basis van de maand waarin u uw e-scrap aanlevert. Doordat de transporttijd bij ons kort is, spelen prijsschommelingen op de internationale markten amper een rol op uw lading. Dat geeft u meer zekerheid in uw bedrijfsvoering.

Hoe kunt u e-scrap aanleveren bij MM Metal Recycling?

Bijna alle klanten leveren uitsluitend per vrachtwagen hun e-scrap aan MM Metal Recycling B.V. Sommige klanten leveren materiaal in containers aan de haven van Rotterdam en vervolgens per vrachtwagen aan MM Metal Recycling B.V.

In 8 stappen van aanleveren tot uitbetalen

1. Reservering en verzending U reserveert meer dan een week voor levering via ons online platform MEX. Op de dag zelf, levert u het materiaal aan met de voorgeschreven documenten (deze kunnen worden afgedrukt vanuit MEX). Leer hier meer over MEX.

 

2. Wegen en inspectie Nadat we uw e-scrap wegen, controleert een inspecteur het gewogen materiaal. Ook bepalen we de juiste samplingmethode.

 

3. Sampling Uit drie samplingmethoden selecteren we de meest geschikte. We kennen twee soorten automatische en een handmatige methoden. Het automatische samplingsysteem omvat het hele proces, van het laden van materiaal tot de monsterextractie. Hierdoor bent u verzekerd van volledig geautomatiseerde en objectieve sampling zonder menselijke tussenkomst.

 

4. Samplevoorbereiding We vermalen en scheiden de ingezamelde samples voor de analyse.

 

5. Verzending van samples per vliegtuig De samples voor analyse gaan per vliegtuig naar ons lab in Japan. Dit duurt drie tot vier dagen.

 

6. Analyse (door Mitsubishi Materials in Japan). De samples worden geanalyseerd volgens ISO-normen.

 

7. Rapportage van analyseresultaten (door Mitsubishi Materials in Japan). Via MEX rapporteren we de analyseresultaten aan u.

 

8. Betaling De betaling vindt plaats op basis van de analyseresultaten.

 

 

img 1446

Interesse?

KOM SNEL EN GEMAKKELIJK MET ONS IN CONTACT.

Wij helpen u verder!

+31 168 745 555 info@mm-metal-recycling.com