637649829812700000

Wij ontvangen, inspecteren en samplen uw e-scrap. Duurzaam en snel.

MM Metal Recycling B.V. ontvangt, inspecteert en analyseert uw e-scrap.

U kunt bij ons terecht voor de analyse en duurzame verwerking van uw e-scrap. Als een van de weinigen verwerken wij niet alleen e-scrap, we halen er ook de edelmetalen uit. Deze smelten we CO2-neutraal om tot herbruikbare materialen. Zo krijgen deze kostbare grondstoffen een tweede leven. En dragen u en wij samen bij aan een circulaire economie. Verminderen we de ecologische impact van onszelf en van anderen. En stimuleren we een duurzame wereld.

U kunt met uw e-scrap bij ons terecht voor:

→ Inname
→ Inspectie
→ Analyse op edelmetalen
→ Verwerking bulk e-scrap

Wat is e-scrap?

Afgedankte printplaten van huishoudelijke apparaten, pc's, mobiele telefoons, netwerkapparatuur en andere elektronica. Het valt allemaal onder e-scrap, oftewel elektronisch afval. Veel van dit afgedankte materiaal bevat hoge concentraties waardevolle metalen, zoals goud, zilver, koper en palladium.

Uw e-scrap levert u wat op

De edelmetalen halen we eruit. Zo wordt uw e-scrap niet afgedankt als waardeloos materiaal, maar levert het u wat op. En draagt u bij aan een circulaire economie.

Het unieke Mitsubishi proces voor het smelten van e-scrap

Bij MM Metal Recycling B.V. in Moerdijk ontvangen, inspecteren en samplen we uw e-scrap. Vervolgens transporteren we de samples naar ons lab in Japan. Daar smelten we ook uw bulk e-scrap. Het unieke Mitsubishi smeltproces is een gesloten systeem en daarmee CO2-neutraal.

→ De gassen die vrijkomen, verdwijnen niet in de lucht, maar vangen we op.
→ We wassen, koelen en scrubben die gassen tot een herbruikbaar industriegas.
→ Het residu dat overblijft verwerken we op een milieuvriendelijke wijze. Als toevoeging in cement of in gipsproducten voor de bouw.
→ De hitte die vrijkomt, gebruiken we voor onze eigen elektriciteitsvoorziening en voor het verwarmen van nabijgelegen schoonwaterbekkens.

Snelheid, transparantie en CO2-neutraal. Lees hier hoe ons proces bijdraagt aan uw bedrijfsvoering.

img 1446

Interesse?

KOM SNEL EN GEMAKKELIJK MET ONS IN CONTACT.

Wij helpen u verder!

+31 168 745 555 info@mm-metal-recycling.com