We verwerken uw
e-scrap veilig en duurzaam

Onze klanten verwachten service van het hoogste niveau. Dat is precies waar we bij MM Metal Recycling B.V. voor staan. U vindt in ons een partner met hart voor het verwerken uw e-scrap. Waarbij geldt: u vraagt, wij recyclen. Wat uw exacte behoefte ook is, bij ons vindt u de juiste kennis en kunde. Verder kennismaken met ons? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ultramoderne faciliteit. Ontmoet onze mensen en leer meer over onze duurzame en efficiënte manier van werken. Wij werken met de volgende protocollen en certificaten.

iso14001colorchange[newv2]

ISO 14001 – Certificaat voor Milieumanagement

MM Metal Recycling B.V. is gecertificeerd volgens ISO 14001 voor milieubeheer: een krachtig managementsysteem voor milieunormen. Bovendien beschikken we over alle benodigde vergunningen voor afval en gevaarlijke stoffen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw e-scrap op een verantwoorde manier wordt behandeld.

De Engelstalige versie van het certificaat vindt u hier.Download

iso9001colorchange

ISO 9001 – Certificaat voor Kwaliteitsmanagement

We zijn ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Onze recyclingcentra maken gebruik van verschillende systeem- en beheerprocessen waarmee we de kwaliteit van onze dienstverlening verder verbeteren.

De Engelstalige versie van het certificaat vindt u hier.Download

weeelabex logo2018

WEEELABEX

MM Metal Recycling B.V. handelt op een efficiënte, milieuverantwoorde en transparante manier, volgens de hoogste normen, waaronder WEEELABEX. Door geavanceerde technologieën toe te passen, kunnen we het hoogste percentage materiaalhergebruik garanderen met een minimale impact op het milieu.

 

De Engelstalige versie van het certificaat vindt u hier. Download