Bewezen leiderschap op het gebied van veilige, duurzame recycling van overtollige en afgedankte elektronische apparatuur

Onze klanten verwachten service van het hoogste niveau. En dat is precies wat MM Metal Recycling BV levert, zoals blijkt uit onze klanttevredenheidsonderzoeken. Wat uw exacte behoeften ook zijn, wij bieden de vaardigheden en uitgebreide kennis die nodig zijn om hieraan te voldoen. Recycling is onze passie. We zijn bijzonder trots op onze langdurige relaties met klanten. We zijn ervan overtuigd dat een actief beheer van milieueffecten en -risico's onze klanten en het milieu ten goede komt. MM Metal Recycling BV nodigt u graag uit: breng een bezoek aan onze ultramoderne faciliteit, ontmoet onze medewerkers en ontdek de efficiëntie van onze processen, die worden geborgd en ondersteund door WEEELABEX-, ISO 9001- en 14001-systemen.

iso14001colorchange[newv2]

ISO 14001 – Certificaat voor Milieumanagement

MM Metal Recycling BV is gecertificeerd volgens ISO 14001 voor milieubeheer: een krachtig managementsysteem voor milieunormen.

 

Bovendien beschikken we over alle benodigde vergunningen voor afval en gevaarlijke stoffen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw e-waste op een verantwoorde manier wordt behandeld.

Engelse versie van het certificaat: Download Here

Nederlandse versie van het certificaat: Download Here 

iso9001colorchange

ISO 9001 – Certificaat voor Kwaliteitsmanagement

We zijn ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement. Onze recyclingcentra maken gebruik van verschillende systeem- en beheerprocessen om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren en te ontwikkelen.

Engelse versie van het certificaat: Download Here

Nederlandse versie van het certificaat: Download Here 

weeelabex logo2018

WEEELABEX

MM Metal Recycling BV handelt op een efficiënte, milieuverantwoorde en transparante manier, volgens de hoogste normen, waaronder WEEELABEX. Door geavanceerde technologieën toe te passen, kunnen we het hoogste percentage materiaalhergebruik garanderen met een minimale impact op het milieu.

 

Engelse versie van het certificaat: Download Here